Ana Menü

YAMYAM'ların SOHBET bölgesi. II

Başlatan Mr_YAMYAM, 15 Nisan 2016, 21:01:07

okinkurt

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 06 Temmuz 2016, 01:15:19Ben telefonda seronu dövdüm ecik.
PC ler ile becelleşiyorum.
Yine PC donanımları alacaksan bu sefer ben seni döverim haa

Abi şuanki pc yetiyor ama bir ekran kartı ile monitör alasım var bi yandanda gene sorun yaşarım diye tırsıyorum yok ısık sızmasıydı carttı suanki 1 hafta eyiydi ısık sızması ile ekran tozlu gibi duruyor silesim geliyor zaten hafif üstten bakınca delikler var gibi bu sorunlar çıktı kararsızım aslında ne alsam ya bozuk yada bozuluyor kulaklık aldım logitech bozuk cıktı yerine kingston hyper x cloudy aldım 1 hafta süper sonra gene yamuldu bi kalitesiz ses , sesi veriyor arkasından bir sııss veriyor ya bende bir bahtsızlık var yada türkiyede satılan ürünler yamuk .

Mr_YAMYAM

Artık Türkiyede kaliteli ürün bekleme.
Çin işleri bile iyice kaliteden düştü. Hele hele monitör alayım deme. Alacaksan çok eskilerden al. Yeni modellerin hiçbirisi yaramaz.
Ekran kartları desen keza öyle. Hızmış mızmış bekleme. Ya birkaç bin dolar para bayılacaksın ya da verdiğin parayı çöpe atacaksın. En son senin 660 tan bu yana üretim kalitesi iyice düşürüldü.
Sadece QUADRO serileri var onlara da güç yetmez zaten.
Kulaklık ise bir kere alınır.
Kablosunu kopartmaz da efendice kullanırsan yıllarca gider.
Bu konuda da tek önerim SENNHEIZER ya da AKG olabilir.

okinkurt

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 06 Temmuz 2016, 01:53:14Artık Türkiyede kaliteli ürün bekleme.
Çin işleri bile iyice kaliteden düştü. Hele hele monitör alayım deme. Alacaksan çok eskilerden al. Yeni modellerin hiçbirisi yaramaz.
Ekran kartları desen keza öyle. Hızmış mızmış bekleme. Ya birkaç bin dolar para bayılacaksın ya da verdiğin parayı çöpe atacaksın. En son senin 660 tan bu yana üretim kalitesi iyice düşürüldü.
Sadece QUADRO serileri var onlara da güç yetmez zaten.
Kulaklık ise bir kere alınır.
Kablosunu kopartmaz da efendice kullanırsan yıllarca gider.
Bu konuda da tek önerim SENNHEIZER ya da AKG olabilir.

Abi logitech g230 aldım sag tarafı az ses verdi kingston hyper cloud 1 aldum 300 tl ye yakın 1 hafta süper gene ses iyide arkasından bir sııss geliyor sen konuşuyorsun mesela arkada sısss deli edici en iyisi bi cacık almıcan kulaklık bu https://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: okinkurt - 06 Temmuz 2016, 02:01:12Abi logitech g230 aldım sag tarafı az ses verdi kingston hyper cloud 1 aldum 300 tl ye yakın 1 hafta süper gene ses iyide arkasından bir sııss geliyor sen konuşuyorsun mesela arkada sısss deli edici en iyisi bi cacık almıcan kulaklık bu https://www.amazon.com/HyperX-Cloud-Gaming-Headset-KHX-H3CL/dp/B00JJNQG98
O sss sesi devrelerdendir.
O kulaklığı uygun bir başka cihaza bağlayıp test et.
TV diskman ya da mp3 player gibi bir alet ile.
Ben yatıyorum.
Yarın seron ile kapışırsınız.
Senin önceden kullandığın haftalık neti bi tarif et ona.
Ayrıca bu net ile yaptıklarını iyice anlat ki gudursun.

okinkurt

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 06 Temmuz 2016, 02:05:43O sss sesi devrelerdendir.
O kulaklığı uygun bir başka cihaza bağlayıp test et.
TV diskman ya da mp3 player gibi bir alet ile.
Ben yatıyorum.
Yarın seron ile kapışırsınız.
Senin önceden kullandığın haftalık neti bi tarif et ona.
Ayrıca bu net ile yaptıklarını iyice anlat ki gudursun.

Abi o neti kaldırdılar keşkem dursa hala kullanırdım şimdiki 20 gb yetmiyor bana ya daha 16 gün var 9gb kaldı yavaş ama sınırsız paket bulsam hemen alıcam.

elektrofizikci

Hayırlı Bayramlar Arkadaşlar. 
"elektrofizikci" adıyla facebook sayfamdan, web sitemden, youtube kanalımdan, twitterden, hotmail adresimden ve Linkedin den takip edebilirsiniz. Elektrik Elektronik ve Makine üzerine fuarlar, söküm videoları, kendin yap ürünleri, teknik denemeler, robot yarışları bu sitede  [url=http://www.elektrof

memleket

Herkesin ramazan bayramı mübarek olsun...

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: okinkurt - 06 Temmuz 2016, 02:17:18Abi o neti kaldırdılar keşkem dursa hala kullanırdım şimdiki 20 gb yetmiyor bana ya daha 16 gün var 9gb kaldı yavaş ama sınırsız paket bulsam hemen alıcam.
Faturasız bazı paketlerde sınırsız özelliği var.
3 aylık 15GB alıyorsun. Paketi doldurduğunda EDGE hızına düşüyor. 128Kb/sn 3.5GB daha kullanırsan 96Kb/sn ye düşüyor.
Ama net kapanmıyor. Fiyatı 90 KAAT
Aynı paketi 10GB alırsan 80 KAAT
3G de gerçek anlamda sınırsız paket bulamazsın.

BU ARADA HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR.

okinkurt

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 06 Temmuz 2016, 13:48:00Faturasız bazı paketlerde sınırsız özelliği var.
3 aylık 15GB alıyorsun. Paketi doldurduğunda EDGE hızına düşüyor. 128Kb/sn 3.5GB daha kullanırsan 96Kb/sn ye düşüyor.
Ama net kapanmıyor. Fiyatı 90 KAAT
Aynı paketi 10GB alırsan 80 KAAT
3G de gerçek anlamda sınırsız paket bulamazsın.

BU ARADA HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR.

Abi o dediğin turkcell de turkcell e tam güvenemiyorum bir iyi bir kötü seyir ediyor.

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: okinkurt - 06 Temmuz 2016, 15:33:17Abi o dediğin turkcell de turkcell e tam güvenemiyorum bir iyi bir kötü seyir ediyor.
Benzer paketler senin operatörde de var.
Bi araştır.

okinkurt

Abi turkcell 4.5g 50 gb sonrası da 128 kb vardı ama 4.5g yi deniyemediğim için salça olamadım şimdi fiyatı artmış .

seron

Siz böyle konuştukça benim güvenim sarsılıyor.
Okingurt hoşgeldin adamım hıyarlı.. pardon hayırlı bayramlar.
O internet paketi hakkında onur ağabeyle telden konuştuk.
Lakin düşündüm taşındım, bana sadece forumlarda gezmek için net yetersiz.
yeteri kadar kota
yeteri kadar hız
ŞART.
En azından bana 50GB ve 1MBPS yi uygun fiyattan verse, taahhüde de razıyım ama taahhütlü paketler hem kazık, hem de sorunlu.
Bu yüzden youtube'da ilgimi çeken videoları şunları bunları sadece internet kafelerden bakabiliyorum.
Yani,
eğer sınır varsa özgürlük yok >> stress var demektir.
OHA!..
Bu arada @elektrofizikci ilk defa olaraktan buraya ileti yazmış! ;D

ozgurece

Değerli Forum Arkadaşlarım hepinize iyi bayramlar, Aşağıda web Linki bulunan laptopu satın aldık, bu laptop Grafik ve rendering (iç mimari için grafik programlarında )için kullanılacak umarım iyi bir seçim yapmışızdır. Bende ilk defa bu kadar hızlı açılan ve power suply bu kadar büyük olan bir laptop gördüm, Donanım konusunda uzman Arkadaşımız Seron un yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.
http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V5-4-1.html#.V2_m1fS3ynM

seron

Özgürece ben anlamam.
Ama özellikleri 3D tasarım ve rendering işlemleri için uygunsa gayette kullanılabilir.
Yalnız gördüğüm kadarıyla soundblaster ses modülü var. dehşet ses dinlenir onunla.
speccy ile detay özellik paylaşırsan sayın YAMYAM daha iyi yorm yapar. dün gece benim bilgisayarın cıncığını çıkardı.
ramların DDR-3 olduğunu öğrenince şaşkınlıktan ağzının suyu aktı yalnız :D o kadar da kötü değilmiş benim bilgisayar.
ÖZELLİKLER:
SUNNY h54Z
Anakart  .....marka h54z ICH9 çipset
2GB DDR3 1066mhz Ram - tek modül
intel T44...kusur - iki çekirdek 2,2ghz işlemci
intel mobile gıytırık ekran modülü.
WD Blue 250GB 2,5" HDD
e daha ne istiyon?
baştan özellikleri kötü diye ezecekti, sonra "ooooo  iyiymiş" dedi. :D
sen de detaylı yazarsan bakarız. ama o kadar hızlı ise muhtemelen SSD de vardır onda.

okinkurt

Alıntı yapılan: seron - 06 Temmuz 2016, 20:25:24Siz böyle konuştukça benim güvenim sarsılıyor.
Okingurt hoşgeldin adamım hıyarlı.. pardon hayırlı bayramlar.
O internet paketi hakkında onur ağabeyle telden konuştuk.
Lakin düşündüm taşındım, bana sadece forumlarda gezmek için net yetersiz.
yeteri kadar kota
yeteri kadar hız
ŞART.
En azından bana 50GB ve 1MBPS yi uygun fiyattan verse, taahhüde de razıyım ama taahhütlü paketler hem kazık, hem de sorunlu.
Bu yüzden youtube'da ilgimi çeken videoları şunları bunları sadece internet kafelerden bakabiliyorum.
Yani,
eğer sınır varsa özgürlük yok >> stress var demektir.
OHA!..
Bu arada @elektrofizikci ilk defa olaraktan buraya ileti yazmış! ;D

Abi o dediklerin ülkede yok :D ben simdi vodafone habire göçünce turkcell taktım vodafone da 170 pingle oynadıgım oyun 90 üstelik havada fırtına var full cekiyor bunun kontratı bitsin direk turkcell e geçicem ben birde vodafone cihazda deniyorum ha :D

seron

Şu aralar yoğunluktan giremiyorum sorun çıkmazsa yarından itibaren buralardayım yine

Mr_YAMYAM

Ben arada bir gelip bakıyorum kimseler yok.
Sonra balkon havalandırma işlerime devam ediyorum.

seron

Dün gece senin BMW challenge Yi kurdum denedim.
Oyun süper.
Ne yönüyle süper.
Motor sesi GERÇEK.
Şanzuman sisteminin çıkardığı ses GERÇEK.
Lastiklerin yolda çıkardığı sürtünme sesi GERÇEK.
Kontrol hissi GERÇEK.
"Gaz-fren-şanzuman, halimiz duman" kullanımı GERÇEK.
Grafikleri oldukça iyi.
Uygun bir direksiyon seti ile beraber kullanıldığında dadından yinmez.

Ancak;
Virajları alamıyorum be abi :D
2. vitesle bile zor dönüyorum çakıla saplanıyor araba. Frene basmama rağmen hızlı yaklaştığım için kurtaramıyorum.
ben çıkana kadar da rakipler SAĞLAYIP geçiyor.

Mr_YAMYAM

ET'siz @okinkurt  duymasın.
O oyunu beğenmemişti.

okinkurt

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 10 Temmuz 2016, 20:36:17ET'siz @okinkurt  duymasın.
O oyunu beğenmemişti.

Oynamadımki onu abi :D 1-2 foto atmıstın kırık doluydu onları sölediydim ben.