Ana Menü

YAMYAM'ların SOHBET bölgesi. II

Başlatan Mr_YAMYAM, 15 Nisan 2016, 21:01:07

seron

Mesele para verip vermemiş olman değil.
Yedek alıp almamış olman da değil.
Ne peki?
Adamım
O SİSTEM ÇÖP!

Tabii şimdilik. Yama yapa yapa düzeltirler, ona birşey diyemem. Bir hafta kullanarak edindim bu düşünceyi. Belki de yanılıyorumdur kim bilir?
Senin oyun adminliği vb sorunun var, tamam.
Ama bir gerçek de var:
En iyi windows > windowsXP.
yeni çıkanlar içinde de en iyisi Windows7.
Hmmm... Belki vista da olabilir, hiç kullanmadım kendilerini...

seron

Alıntı yapılan: Mr_YAMYAM - 31 Temmuz 2016, 12:24:51Arkadaşlaaarr.
Şu an itibarı ile.
Antalyaya duhul etmiş ve arkadaşımız @serkan_48 'in sayesinde yerimize yerleşmiş bulunuyoruz.
Odamdaki net hizmetlerini yapılandırdım ve size yazıyorum :D
Balkon keyfi için tüm aygıtlarım hazır durumdadır. Bildirilir.

müsait olunca telefon edersen ben de kendimi ona göre ayarlarım.

okinkurt

Alıntı yapılan: seron - 31 Temmuz 2016, 17:48:24Mesele para verip vermemiş olman değil.
Yedek alıp almamış olman da değil.
Ne peki?
Adamım
O SİSTEM ÇÖP!

Tabii şimdilik. Yama yapa yapa düzeltirler, ona birşey diyemem. Bir hafta kullanarak edindim bu düşünceyi. Belki de yanılıyorumdur kim bilir?
Senin oyun adminliği vb sorunun var, tamam.
Ama bir gerçek de var:
En iyi windows > windowsXP.
yeni çıkanlar içinde de en iyisi Windows7.
Hmmm... Belki vista da olabilir, hiç kullanmadım kendilerini...

Abi çöp ama mecburi bir çöp yoksa bende xp kullanırım zaten xp yide dx11 yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım yarın öbürgün dx13 çıkar w11 mecburi olur başka türlü satamıyorlar zaten.

Mr_YAMYAM

@seron
İki möhüm kabloyu evde unutmuşum.
ÇAY amplinin elektrik kablosu ve diskman dan line kablosu.
Elektrik kablosu bilindik kablolardan. Hani kablo ucuna bakılınca 8 gibi görünen tiplerden.
Line kablosu ise bir tarafı 3.5mm erkek jak, diğer tarafı LALE olarak bilinen CNCH jaklardan.
Bu kabloları burada nereden temin edebiliriz.

NOT:
Ben çimmeye gidiyorum. Herzaman forumda olmayabilirim.

okinkurt

Abiler size bir şey sorucam telefon ile ilgili bazı densizler özel numaradan arayıp aklı sıra rahatsız etmeye çalışıyorlar bu numaraları öğrenmek mümkünmü ? böle bir uygulama bilen varmı veya özel numaradan hakarete uğrarsam operatör den numarayı talep edebilirmiyim.

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: okinkurt - 01 Ağustos 2016, 17:22:34Abiler size bir şey sorucam telefon ile ilgili bazı densizler özel numaradan arayıp aklı sıra rahatsız etmeye çalışıyorlar bu numaraları öğrenmek mümkünmü ? böle bir uygulama bilen varmı veya özel numaradan hakarete uğrarsam operatör den numarayı talep edebilirmiyim.
Edemezsin.
Bu işin iki yolu vardır.
1) Telefonun destekliyorsa rehber harici engelleme.
2) Savcılığa suç duyurusu.

seron

Alıntı yapılan: okinkurt - 01 Ağustos 2016, 17:22:34Abiler size bir şey sorucam telefon ile ilgili bazı densizler özel numaradan arayıp aklı sıra rahatsız etmeye çalışıyorlar bu numaraları öğrenmek mümkünmü ? böle bir uygulama bilen varmı veya özel numaradan hakarete uğrarsam operatör den numarayı talep edebilirmiyim.
Vermezler.
Yamyam abiye kulak ver.
Youtube'da hiç tanımadığım, kim olduğumu bilmiyen tipler gereksiz yere bana küfür ettiler. Youtube'a şikayet ettim. Bana şöyle bir yanıt geldi: "üzgünüz, belirttiğiniz içerikte sakıncalı herhangi bir şey görülmemiştir." Ben de küfür eden kişiye bir avukatın ağzından sahte mahkeme ve dava numarası ile ilgili kanunları kopyala yapıştır yaparak dava edildiğini ( ;)  ) yazdım. Şimdi sesi sedası çıkmıyor O.Ç.'nun.*
*O.Ç. : Ordinaryus Çaresiz :D

Bu arada Onur ağabey,
Dün gece eve taksiyle sorunsuz şekilde intikal edebildim. Herşey için teşekkürler.

Mr_YAMYAM

Ben de çimmekten yeni geldim.
Tatilin amacı çimmek olunca herşey bu mühmal üzeri gelişiyor.

seron

Tekrar görüşme için planları yapıp bana da bildirirsen daha iyi olur hazırlıklı gelirim ve de daha fazla geyik yaparız.

Mr_YAMYAM

İyi de iletişim kopukluğu var.
Ben Antalyaya gelince krallar gibi karşılanacağımı sanıyordum. ;D
Ulaşım sorun olunca da kimselere birşey diyemiyorum.
Ne güzel FULL SPECTRUM 90 dbA işitsel teknik için hazırlık yapmıştım. Sadece sana gösterebildim. Diğerlerini gudurtamadım  ;D 

seron

Yarından sonra, bir engel olmazsa erken bir saatte görüşebilirsek şeyederiz.
Benim de bazı soracaklarım var.
Şimdi çıkmalıyım. meşguldüm o yüzden buraya bakamadım. şimdi çıkmalıyım.

okinkurt

Alıntı yapılan: seron - 02 Ağustos 2016, 12:43:08Vermezler.
Yamyam abiye kulak ver.
Youtube'da hiç tanımadığım, kim olduğumu bilmiyen tipler gereksiz yere bana küfür ettiler. Youtube'a şikayet ettim. Bana şöyle bir yanıt geldi: "üzgünüz, belirttiğiniz içerikte sakıncalı herhangi bir şey görülmemiştir." Ben de küfür eden kişiye bir avukatın ağzından sahte mahkeme ve dava numarası ile ilgili kanunları kopyala yapıştır yaparak dava edildiğini ( ;)  ) yazdım. Şimdi sesi sedası çıkmıyor O.Ç.'nun.*
*O.Ç. : Ordinaryus Çaresiz :D

Bu arada Onur ağabey,
Dün gece eve taksiyle sorunsuz şekilde intikal edebildim. Herşey için teşekkürler.

Abi sapık sapık insanlar var tanımadığın vatandaşa ne diye küfür edersin dimi :D millet kafayı yedi iyice.

seron

Alıntı yapılan: okinkurt - 04 Ağustos 2016, 00:43:05Abi sapık sapık insanlar var tanımadığın vatandaşa ne diye küfür edersin dimi :D millet kafayı yedi iyice.
Hiç sorma. Bir videonun altına kendimce yorum yapıyorum, iti kopuğu geliyor küfür ediyor.
dedim ya internete hiç girmeyeceksin. bir yaylaya çıkıp tavuk mavuk, hindi, davar besleyeceksin.
---
onur ağabey bu mesajı görürsen ve bedavan varsa telefonumu gıbızlat.

Yusuf usta

avea: *253# ye arama yaptığınızda, gizli numaralardan çağrı engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (aktif ise deaktif, deaktif ise aktif olacak)

TURKCELL...
Cep telefonunuzun arama ekranına *253# yazıp arama tuşuna basınız.Artık cebinizi gizli numaralardan arayanlar ulaşamayacaklar ve "Bu Abone özel numaralardan gelen çağrıları kabul etmemektedir" sesini duyacaklar.
Turkcell için Gizli Numarayı iptal Etme
Bu yaptığımız işlemi iptal etmek için cep telefonunuzun arama ekranına #253# yazıp arama tuşuna basınız.Artık cep telefonunuz eskisi gibi gizli numaralar tarafından aranabilecek.

Vodafone

Gizli Numaraya AÇ yazıp 7046′ya mesaj yollayabilirsiniz veya 7046′yı arayabilirsiniz.Artık cebinizi gizli numaralardan arayanlar ulaşamayacaklar ve "Bu Abone özel numaralardan gelen çağrıları kabul etmemektedir" sesini duyacaklar.
Mühendislik Diplomayla olmaz. İnsanı adam eden, bilgi değil görgüdür.

seron

Teşekkür ederiz Master Joseph  ;D

Mr_YAMYAM

Yusuf usta

Alıntı yapılan: seron - 05 Ağustos 2016, 18:21:48Teşekkür ederiz Master Joseph  ;D

:) soru basitmiş demek ki, atlamışım hemen.
Mühendislik Diplomayla olmaz. İnsanı adam eden, bilgi değil görgüdür.

seron

Alıntı yapılan: Yusuf usta - 06 Ağustos 2016, 14:00:18:) soru basitmiş demek ki, atlamışım hemen.
Ne yalan söyliyeyim soru zor değildi; ancak basit de değildi. Aklımıza gelmediği için öneri sunamamıştık, master Joseph :D

seron

Onur ağabey merhaba.
Son iletini sürdürmediğine ve ortalarda görünmediğine bakarak iki gündür yemekte olduğun anlaşılıyor  ;D

SORU:
Ses kaydı için Audacity ne kadar uygundur?
Soruyu soruş tarzının yanlışlığına kadar anlat.

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: seron - 07 Ağustos 2016, 21:40:13Onur ağabey merhaba.
Son iletini sürdürmediğine ve ortalarda görünmediğine bakarak iki gündür yemekte olduğun anlaşılıyor  ;D

SORU:
Ses kaydı için Audacity ne kadar uygundur?
Soruyu soruş tarzının yanlışlığına kadar anlat.
Ben yemeğe gittim de sizler nerdesiniz ?

AUDACITY gayet uygundur.
Ses kayıt tekniğini bilen bir kişi audacity ile şaheserler yaratabilir.