Ana Menü

fıkra gibi gerçekler

Başlatan mustafaaxu, 20 Ağustos 2024, 08:52:12

mustafaaxu

bizim bir doktor arkadaş vardı bir gün bür anısını anlattı
yaşlı adamın bırı çenesini tutmuş polikiniğe geliyor
dişi ağrıyor bizim doktor  film çekiyor bizim doktor bakıyor diş sapasağlam ama diş eti zayıf
diş etin dibinden hava alıyor ve müthiş bir ağrı yapıyor
tabi doktor bilgi ve tecrübeye dayanarak adamın diş etini güçlendirecek merhem gargara  yumşak fırca ile diş macunu  yazıyor
ilaçları nasıl kullanacağını tarif ediyor  haftaya  randevu verip gönderiyor
1 hafta sonra hasta başka bir bölümde görüyor hani haftaya gelecektin diye soruyor
bizim hasta doktora doktor doktor diyor sen hiç bir şeyden anlamıyon diyor zazdığın ilaçlar hiç bir işe yaramazmış bizim mahalladeki dişçi reçeteye baktı hımmmmmm dedi öyle söyledi bende almadım
doktor soruyor şimdi nasılsınız diyor adam şüper bomba gibiyim ne ağrım nede sızım kaldı
doktor merak ediyor nasıl oldu ne yaptın diyor
hasta bizim mahalledeki  dişçiye  gittim adam baktı baktı sen 5 dakka baktın adam yarım saat baktı vee
hımmmmmm dedi ve dişimi çekti
dortor gülmüş hasta doktora demişki bi booxxx.... tan anlamıyon anca gülersin demiş

seron

Dişi çektikten sonra ben de ağrısını keserim :D

Buji

ulan ne adamlar  var  arkadaşlar valla ağlanacak halimize  gülüyoruz  zamanında  benim annemin başına geldi  ismi lazım değil  doktor  annemin sağlam dişini çekti.   ::ok

norisko

Ulan ne adamlar var.Ülkenin genel durumu bu hikayede mevcut fazla uzakta aramaya gerek yok  :D
Sorun şurda patlıyor bu tip insanların kafa rahat saçları dökülmüyor stresleri yok çoğu ota çöpe gülüyor.Arada düşünmeyi bırakıp bugün salak modunumu açsam? 24 saat öyle yaşasam nasıl olur diyom? olmuyor strese devam.Streside kendimiz yaratıyoz. :-X

mustafaaxu

köyün birinde köylünün birinin radyosu bozulmuş
köyde temirci olmadığı için şehire gelmiş bir radyo teyp tamircisi bulmuş
(eskiden tamircilere (radyo teyp tamircisi denirdi)(televizyon yoktu)
ustaya  bu benim radyo bozuldu
ustada ağam hemen olmaz haftaya gel demiş(köylüye ağam diye hitap edersen hoşuna gider)
usta radyoya bakmış bir şeyi yok çalışıyor
güzelce temizlemiş ücret 5 tl yazmış
köylü gelince vermiş ücretini almış
içindende ne açaip insanlar ver demiş sağlam radyoyu tamire getiriyor

ertesi hafta köylü gene gelmiş elinde radyo
usta usta demiş sen bizi eneyimi zannedeyon sen bunun içinden parça çalmışşın
usta: yok valla billa  bir şey çalmadım
usta: hem neyi çalmışın söyle demiş
köylü bak usta ben onu bunu anlamam ben sana radyoyu getirdiğimde arızalıydı demi
peki arıza ne idü
ne zaman radyoyu açsam ferdüden çeşme çalıyordu
önceki haftadan beri ferdü çalmıyor
ben ferdü için getirdim
sen içinden ferdüyü çıkartmıssın şimdi hiç çalmıyor demiş

usta köylüye 5 tl yi geri vermiş ağam demiş bu arıza beni aşar sen başka temirciye yaptır