Ana Menü

smps trafosu

Başlatan chf, 12 Şubat 2014, 10:00:35

elsover

Ser-on zamanında ne döktürmüşüz demi.. Kelimelerin felsefesi... ;) bu arada kemal neler yapıyor acaba...
Fizik kanunu şöyle der... Çözünürlük ne kadar artarsa,sistemin hata yapma olasılığı azalır..

Yusuf usta

Alıntı yapılan: seron - 27 Temmuz 2017, 16:48:35ne gelişme olacak? >:( Malzeme yok ki burda abi?
SMDyi bırak burada satılan BC547ler bile hep patates. 0,10W dirençler olur hani çeyrek watlıkların küçüğü o bilem yok. Utanmasa çeyrek watlıklara bile yok diyecek.
Elimde SMD elemanlar ve baskı imkanı olsa o el yapımı entegre konusunda ciddiyim. Bazı ototeyplerin falan içinde oluyor görüyorum. devreyi kurup bir maddeye batırıp çıkarmış, bacakları dışarıda, anakarta monte etmiş. o yapıyorsa ben niye yapamıyayım. Çinden getirtmek de istemiyorum istiyorum ki buralarda olsun yürüyerek gidip alıp geleyim. bir tane prototip yaparım olursa çoğaltırım... Sen neden yapmıyorsun? ;)  :D
ben zaten yeterince belaya neyim bulaştım dostum yeterin gayri bu kadar imalat :) her şeyi devletten beklemeyin siz de yapın :)
Mühendislik Diplomayla olmaz. İnsanı adam eden, bilgi değil görgüdür.

seron

Alıntı yapılan: elsover - 27 Temmuz 2017, 19:01:30Ser-on zamanında ne döktürmüşüz demi.. Kelimelerin felsefesi... ;) bu arada kemal neler yapıyor acaba...
Kemal maalesef bir duruma kızarak gelmemeye başladı. Şu an ne yaptığını bilmiyorum. Mühendis idi galiba kendisi. Hatta 320volt anasayfamızda trafo hesap excelleri de vardı.