Ana Menü

Casus Kulaklık Devresi

Başlatan seron, 20 Haziran 2025, 06:50:42

seron

Bu devre Colin Mitchell tarafından tasarlanmıştır ve tarafımdan uygulanarak olumlu sonuç alınmıştır.

İşitmeCihazı.png

Ekran görüntüsü_2025-06-20_06-38-55.png

2022-02-27 14_49_53-Greenshot.png

Ses kalitesi şöyle iyidir böyle kötüdür diyemem ama devre çok iyi çalışmaktadır. Bizzat yaptığım testlerde ortam sesini yükseltmesi çok iyiydi.

İki adet kalem pille (1,5V AA x 2) çalışır ve pilleri oldukça iyi dayandırır. Mutlaka denemenizi öneririm test edilmiştir.

BASKILARI BURADAN İNDİRİN: CasusKulaklıkBaskı_seron.rar

Yusuf usta

bu devre güzel çalışır. çünkü çıkış katındakitransistörlü devre eskiden pek çok cihazda kullanılan basit ama güzel bir ses amfisidir. tek transistörli giriş preamfi zayıf kalır ama kulaklık için çok ideal ve temiz ses verir. madem dedikodu dineyecekiniz yanlış dinlemeyin bari di'mi :)
Mühendislik Diplomayla olmaz. İnsanı adam eden, bilgi değil görgüdür.

mgozalan

Alıntı yapılan: Yusuf usta - 20 Haziran 2025, 14:33:59bu devre güzel çalışır. çünkü çıkış katındakitransistörlü devre eskiden pek çok cihazda kullanılan basit ama güzel bir ses amfisidir. tek transistörli giriş preamfi zayıf kalır ama kulaklık için çok ideal ve temiz ses verir. madem dedikodu dineyecekiniz yanlış dinlemeyin bari di'mi :)

Hastaneye gittim,hatun götürdüm direk seronun devresini hazırlamıştım.baskısını eritmeyi yapıp başlamıştım.Daha önce görseydim bunu yapardım:(((

seron

Geçmiş olsun.

Bu devre oldukça iyi ama öbür devreden daha iyi mi değil mi denemeden bilemem.

Ben delikli plakete yapmıştım. Güvenlik olarak çalışırken amirim gördü bunu bana sat dedi. Ben de ayıpsın amirim al senin olsun dedim hediye ettim.

mgozalan

Merhabalar devreyi tamamladım.Dediğiniz gibi diğer devreye göre ses kalitesi süper,Ama mesafe sıkıntısı var,50 cm den telefondaki konuşmayı almıyor.telefon yanına getirince süper ses kalitesi veriyor. :(

PCB alt.jpgPCB üst.jpg

Kayıt cihazı girişi için uygun bir devre  :)

seron

O zaman OPAMPlı daha iyi demektir. Her ikisi de dursun lazım olur.