Öncelikle ülkemizin başı sağolsun Aziz milletimizin aziz canlarına yapılan bu saldırı her ne olursa olsun kadim devletimizi haklı davasından vazgeçiremiyecektir.
Hayrlı çalışmalar forum sakinleri.
Lityum polimer pilleri bms modül ile proje de kullanmak istedim fakat birçok sorun ile karşılaştım.
Kullandığım piller Samsung marka 3.7volt 3100 mlA kapasiteli piller. Pilleri kullanmadan önce üzerindeki kontrolcüyü söktüm. Akabinde sorun lar silsilesi başladı.
Piller üzerine - kutubu hiç bir şekilde lehimleyemedim. Zimparalamakda kâr etmedi. (Bir şekilde lehimledim gibi.)
Ayarsız bir punta aleti yapayim dedim oda tutmadi.
Akabinde 3 pili seri yaptim bms modüle bagladim. Modül boşta çok ısındı. Bms modül le Enerji verdim voltaj çöktü.
Sonra bms iptal edip seri pillere 12 vol gerilim uyguladım sanki kısa devre varmış gibi kablo ısındı.
Bir yerde teknik hata yapıyorum. Acaba sorun nerde.
Öncelikle merhaba.Aşağıda vermiş olduğum bağlantıdaki videoları izlemeni tavsiye ederim.
https://www.youtube.com/watch?v=ABuxClAMmp4&list=PLxSZ05L30J6BsObX70b1VBjH1oHF-96u8&index=19 (https://www.youtube.com/watch?v=ABuxClAMmp4&list=PLxSZ05L30J6BsObX70b1VBjH1oHF-96u8&index=19)
https://www.youtube.com/watch?v=RXJDoZZsFX4&t=133s (https://www.youtube.com/watch?v=RXJDoZZsFX4&t=133s)
Video da verilen örnek pilleri şarj konusunda bir sıkıntım yok. Bms modül ile sarj yapabiliyorum. Fakat polimer piller sıkıntı oluyor.