İnternette bulabileceğiniz bir şema:
[IMG]https://320volt.com/forum/in/image.php?di=DG04[/img]
ekteki dosyada bu animasyonlu yürüyen led devresinin ares ile çizilmiş lyt dosyası ve entegrenin datasheet pdf dosyası var. direkt baskı yapıp monte edebilirsiniz.
Devreye her elektrik kesilip yeniden verildiğinde değişik bir animasyonla yürüyor. Toplamda kaç tane farklı şekilde yürüyor saymadım, bu da size merak konusu olsun. :)
merhaba, bilgisayarımda ares programı yok.malzeme listesini paylaşma şansınız var mı acaba ? ya da ares çizim görüntüsünü resim olarak koyabilir misiniz oradan malzemelere net olarak bakabileyim ?
teşekkür ederim şimdiden
Alıntı yapılan: eelifs - 05 Ekim 2016, 23:47:05merhaba, bilgisayarımda ares programı yok.malzeme listesini paylaşma şansınız var mı acaba ? ya da ares çizim görüntüsünü resim olarak koyabilir misiniz oradan malzemelere net olarak bakabileyim ?
teşekkür ederim şimdiden
ares görüntü resmi budur,
(https://320volt.com/forum/in/image.php?di=LRLP)