Yakıt tasarruf cihazı / Suyla çalışan araba olayı

Başlatan sibernetik, 24 Eylül 2010, 00:32:54

hawke

Alıntı yapılan: coco - 22 Mart 2012, 13:38:09hıdrojenı devreye sokunca neden yakıt degerlerım 2.40 3.15 lere cıkıyor buna cevap verecek kımse yokmu arkadaslar ?
2,40   3,15 dediğin değer neyin değeridir biraz acıklarmısın
30 kupona alınmadı bu vatan

coco

karbon monoksit degerlerim...

aracta gaz ve tuplu sonucları gaz ıcın aldım.

musti.1836

herkeze selam gördügüm kadarıyla hidrojen konusu biraz tıkanmış.

bir arkadaşım turbolardaki mikseri alıp karbiratör kelebeginin altına montajladı    bildigimiz pevane gibi. kartala taktı.  kendisi motor ustası. gazkelebeginin altındaki mikser gaza her basmanızda giren havaya göre dönüyor ve yakıt karışımını zenginleştiriyor. arabanın hem performansı artıyor hemde yakıt tasarrufu saglıyor. gazın vanasını nerdeyse sonuna kadar kıstım çekiş ve gaz yemesin den hiçbirşey eksilmedi hatta arttı diyor.

şimdi bende deniyecem mikseri bulursam gerisi kolay bana yapacak bendeki eski kasa dogan.

size bir sorum olacak stnley meyer acaba hho üretirken yüksek voltajmı kullandı yoksa 2v. 0.5 amperlemi  yetin di.

cevap için şimdiden teşekkürler.,

betelguz

cyberenerji. com Hidrojen sistemlerinde son nokta

selmans

selamlar...Sn. sibernetik konu ile ilgili bir gelişme olmuyormu?yoksa ilgimi azaldı, insanların iş yoğunluğumu arttı!Sn. GEVV Ara sıra forma ulaşılamıyor, nedenini merak ettim.
Hidrojen üzerine yaptığım araştırmalarda şu sonuca ulaştım:Klasik elektroliz ile verimsizdir.İnternette bazı tez araştızmalarını buldum.mesela doğalgazlı kombi üzerinde yapılmış bir tezde yanma verimi artıyor fakat elektrolize harcanan enerji verimden fazla oluyor ve de sistem kendini amorti edemiyor.gibi....Mutlaka kalsik elektroliz harici bir yöntem olmalı.
şimdi bahsedeceğim yöntem ile ilgili bilgi paylaşmak isterim.Teorikte anotta (+) oksijen 0,814 v olmakta, katotda (-) hidrojen 0,413 v olmakta.Acaba anota ve katoda bu voltajları ayrı ayrı vermenin bir yolu varmıdır..böylece daha az enerji harcayarak elektroliz olabilirmi?
bilgisi olan varmı? herkese selamlar.

betelguz

Kimsede ses seda yok. Bari ben bikaç haber yazayım. Bizim sistemi bugüne kadar biçok araçta  denedik. Ama ne hikmetse Mitsubishi L300 de aldığımız sonuca diğer araçlarda ulaşılamadı. Denediğimiz 3 adet Mitsubishi L300 aracın üçündede maksimum %60 tasarruf ölçüldü. Daha önce bir depo ile 280 km yol yapan araç sistem sonrası 450 km yol yapıyor.

zıva

sayın betulguz
merhaba L 300  de denediginiz sistem kaç anper ve kaç litre hidrojen üretiyor yüzde 60 mış çok güzel bi tasarruf saygılar

zıva

musti.1836

herkeze selam. ben 555li devreyi yaptırmak istiyorum ama. şu an iki işiyle görüşüyorum. ikiside bu devre nin randımanlı ve hassas ayarlamalı olmaz diyorlar. mikro işlemci ile devreyi geliştirmekten yanalar.  sizce dogrumu dur.  9o lı yılların teknolojisiyle şimdikinin arasında daglar var. bana yardımcı olurmusnuz.

zıva

kardeş eniyisi 6 hücreli. suda ısınma pilakalarda sararma  olmuyor daha rahat çalışıyor pilakaları 10*12 cm yap fazla sodyum hikroksit de istemiyor yarım litre suya 30gram yeterli geliyor kolay gelsin

musti.1836

bunu izleyin ce cok seviniyorum. acaba bu projede mutlu bir sona ulaşacakmı.

http://www.youtube.com/watch?v=_9Y3n1bOtn4

betelguz

Sayın zıva sistem 25-30 amper aralığında çalışıyor. Yani yaklaşık 2 litre gaz veriyor motora.
Eskiden konuya cevap yazıldığında mesaj gelirdi nedense ben yazdıktan sonra hiç mesaj gelmedi.Bende  yazan yok heralde dedim.Şimdiye kadar hiç sallama bişey yazmadım yazmamda çokşükür.

mertkan_37

bedulgaz bey ben size bir konuda yardım istedim ama uzun bir süre sustunuz neden se cevap alamadım

betelguz

mertkan arkadaşım  yazında tam olarak ne demek istediğiniz anlamadım. Tam olarak yapılıp bitmiş bir sistemi hesaplarıyla açıklanması falan demişsinde bahsettiğin tam olarak nedir? komple hidrojenle çalışan bir arabadanmı bahsediyorsun.Eğer öyleyse böyle bir bilgi kimsede yok.

musti.1836

herkeze selam buyrun satanley mayer in patent leri.   bu patent lerde satanley mayer  darbeliakım ile lazer yani aslında şimdikinin led i  ve manyetik etkileşim de kullanmış. herkeze iyiçalışmalar.

http://hhoinformation.com/forum/topics/stanley-allen-meyer-patent?groupUrl=meyerreserchgroup&groupId=2068750%3AGroup%3A60334&id=2068750%3ATopic%3A68957&page=3#comments

musti.1836

Hidrojen hücreli Motor bölmesi

\"Onlar bu yapılamaz söyledi!\"

Resmi büyütmek için tıklayın

2000 yılı baharında su araba birkaç kez Filipin televizyon geldi olduğunu. 8/12/99 bir yayınlanan makalede de Filipin Günlük Inquirer (aynı zamanda ikinci makale 8/26/99 üzerinde fotoğraf ile). Bir Filipin televizyon raporuna göre ise seri üretim 2001 yılı başında Filipinler başladı. , Volkswagen gibi büyük şirketler de Dingel az olmuştur seçmelere (muhtemelen patent satın ve buz koymak için? ;-)

Ortalarında 2000 yılında Stefan Hartmann (www.overunity.com) çok ilginç bir telefon olan Daniel Dingel ile röportaj Bu onun kariyeri ve onun gelecekteki planlarını açıklar nerede. Dingels su araba video kendi 5 dakika döndü Wolfgang Czapp, rapor Dingel yüksek akımı için özel olarak kaplanmış elektrotlar kullanılan ve elektrotlar korozyonu önlemek için.

Wolfgang Czapp: Nasıl Su Araba:

O kadar karmaşık değil mi! Otomobil gazlarının su patlaması ile çalıştırmak, ancak infilak sıkıştırılmış hava enerji ile değil. Kanıt: motor soğuk ve kıvılcım önceden bir çok çalışır, o patlayıcı gaz küçük bir miktar ile çalıştırmak asla . Daniel Dingle Su Araç: Reaktör faradäischer kafestir. 12 volt ve 5 amper onun normal elektroliz tamamlandı. Elektroliz ünitesi için bir kendi kendine osilasyon bobini sadece birkaç sarım olduğu edilir. Bu bobin titreşir eterik enerji ile rezonans . Bu enerji iç paslanmaz çelik konteyner üzerinden geri yansıyan ve Engie elektroliz üzerine böylece giderek bağımlı edilir. Enerjisi ile karıştırıldığında infilaklı gazı edilir, egzoz hava ile karıştırılır motoru emilir. Kompresyon işlemi üçte ikisi sonra, konsantre edilmiş eter şarj ateşlenir ve bir formunda sıkıştırılmıştır Inplosion .

Yani, Daniel Dingel gibi defalarca söyledi ... çok basit!

musti.1836

danielin dedigi gibi yukarda tercumesinde yazıyor. kullanılan yöntem faraday kafesi sistemi.

zeki ural

Alıntı yapılan: musti.1836 - 17 Mayıs 2012, 16:44:59danielin dedigi gibi yukarda tercumesinde yazıyor. kullanılan yöntem faraday kafesi sistemi.

konu hakkında yapılan tercüme beerbat olmuş .google translate gibi duruyor.

orjinal metni yapıştırma imkanınız olursa ben tercüme yaptırayım değerli dostlar.. :)

musti.1836

buyrun plasma ateşleme sistemi bilgileri indirip gözden geçirin. kullanıla ınverter ve diyot  gibi tabi geliştirme bize kalmış birşey.

http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=Spark+plug+plasma+circuit&source=web&cd=8&ved=0CHAQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.panaceauniversity.org%2FWater%2520Spark%2520Plug.pdf&ei=B0LCT8WhJZGg-waUpJ2iCg&usg=AFQjCNEu3vcRABT3GaaFryPN5QYghsBxeQ

herkeze kolay gelsin.

afatsum09

Çok uzun süre sessiz kaldı formumuz, umarım arkadaşlarımızdan yeni gelişmeleri olanlar vardır?