Ana Menü

TEA2025B Projesi

Başlatan Mustafa281, 31 Ekim 2017, 17:51:33

Mustafa281

Kazasker

Allah başımızdan eksik etmesin  :)
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Kazasker

devreyi bu şekilde bastım. akşam yerleştrieyim malzemeleri.

[attach type=thumb]9482[/attach]
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Mr_YAMYAM

Alıntı yapılan: Kazasker - 21 Eylül 2018, 16:31:57devreyi bu şekilde bastım. akşam yerleştrieyim malzemeleri.

Resme göre bazı hatalar görülüyor.
3-6 -11 ve 14 nolu bacak bağlantıları olmamış gibi.
Kontrol edip basmanda fayda var.

H_SerhatY

Alıntı yapılan: Kazasker - 21 Eylül 2018, 16:31:57devreyi bu şekilde bastım. akşam yerleştrieyim malzemeleri.

Hocam denedin mi? Eğer denediysen ben de yapayım. Bizim bilgisayardaki hoparlörün amplisi bozulmuş sol taraf çok cızırtılı geliyor.

Kazasker

yok denemedim. akşam işim çıktı. Yamyam hocamın düzeltmelerini yapayım yarın denerim. ben bunu daha önce farklı bir tasarımda yapmıştım. oldukça düşük bütçeli sesi de gayet iyi. test edeyim yazayım buraya.
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

H_SerhatY

Alıntı yapılan: Kazasker - 22 Eylül 2018, 00:36:46yok denemedim. akşam işim çıktı. Yamyam hocamın düzeltmelerini yapayım yarın denerim. ben bunu daha önce farklı bir tasarımda yapmıştım. oldukça düşük bütçeli sesi de gayet iyi. test edeyim yazayım buraya.
Tamam hocam, beklemedeyim :)

Kazasker

bu gün devreyi yaptım ve denedim. sesi gayet güzel. ama bir TA7240 değil :D
[attach type=thumb]9484[/attach]
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Mustafa281

Alıntı yapılan: Kazasker - 23 Eylül 2018, 01:07:38bu gün devreyi yaptım ve denedim. sesi gayet güzel. ama bir TA7240 değil :D
[attach type=thumb]9484[/attach]
Modifiye edilirse TA7240 dan iyi olacağına inanıyorum

Kazasker

Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Furkan KELEŞOĞLU

https://www.youtube.com/watch?v=uW6eIlUJZHE

@Kazasker   beyfendi :) benim daha önce bahsettiğim bir hoparlör kabini sonunda yapım videosunu buldum bir kaç parttan oluşuyor :D bunu yapabilirmisin neye göre hesaplamış niye böyle yapmış pek anlam veremedim ama güzel bir şeye benziyor.
:D
Mekatronik Teknikeri. <br />Elektrik-Elektronik Teknisyeni.

Kazasker

Alıntı yapılan: Furkan41 - 27 Eylül 2018, 18:07:42https://www.youtube.com/watch?v=uW6eIlUJZHE

@Kazasker   beyfendi :) benim daha önce bahsettiğim bir hoparlör kabini sonunda yapım videosunu buldum bir kaç parttan oluşuyor :D bunu yapabilirmisin neye göre hesaplamış niye böyle yapmış pek anlam veremedim ama güzel bir şeye benziyor.
:D
aaaaa bu mesajı yeni gördüm. kususra bakma @Furkan41  hocam.  ahşap ile yapılmıycak şey yok elbette yapabilirim. bunun gibi simetrik olmayabilir hava yolları. ama benzeri gayet yapılabilir. biraz mdf ve bolca vakit lazım gerisi kolay.  hesaplamaları inan ben de bilmiyorum. daha önce paylaştım bir cetvel vardı ona göre yapmıştım. bulursam atarım.
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Kazasker

bu gün tea2025 i kutuladım. eskilerden kalma bir printer adaptörü vardı onun içine yerleştirdim. pcb altına aliminyum levha koydum @Mr_YAMYAM  abinin dediği gibi sıfır noktasından vida attım. ses girişi için stereo jack ve hoparlör çıkışı için klemens kullandım. bildiğimiz klemens :) güzel sesi var ama pcye bağlandığında  pot yarıdan fazla açınca ses baya bozuluyor. 5 volt ile besledim muhtemelen 5 volt az geliyordur. ama güzel oldu. şöyle koydum kenara lazım olur diye  :D
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Kazasker

devam;
[attach type=thumb]9659[/attach][attach type=thumb]9661[/attach][attach type=thumb]9663[/attach][attach type=thumb]9665[/attach][attach type=thumb]9667[/attach]

buda test videosu
https://youtu.be/ncdzG90c8B4
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Kazasker

Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

memleket

Alıntı yapılan: Kazasker - 30 Ekim 2018, 00:39:28@memleket  abi video ekledim  ;D
Sesler temiz ve net çıkıyor.
Güzel olmuş eline emeğine sağlık :)

Kazasker

teşekkür ederim sizlerinde emeğine sağlık.  ;)
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Mustafa281

Alıntı yapılan: Kazasker - 30 Ekim 2018, 01:43:24teşekkür ederim sizlerinde emeğine sağlık.  ;)
Ben yaptığım devreyi kulaklık amplifikatörü diye kullanıyorum bilgisayarda Cs Go'da ayak seslerini net bir şekilde duyabiliyorum

Kazasker

cs oynamayalı epey oldu. ama kulaklıkla daha güzel oluyor.  gençlik anılarımı depreştirdin şimdi :)
Tanrı Türkü Korusun
TB1BSE

Mustafa281

Alıntı yapılan: Kazasker - 30 Ekim 2018, 14:25:32cs oynamayalı epey oldu. ama kulaklıkla daha güzel oluyor.  gençlik anılarımı depreştirdin şimdi :)
Yani şöyle diyeyim oynamak isteyen kişi hemen indirip oynar zaten, ayrıca ct mid'de ki adamin sesini b tünelden duyuyorum o derece iyi