PCB Çizimi baskıya hazırlama hakkında?

Başlatan birgitay, 15 Kasım 2016, 16:27:13

gevv

estafurullah  @seron hocam  ne kalabalığı sadece konuya dahil oldum  başka bir niyet yok :)

seron

Grafikten anlıyoruz dedik çözemedik rezil olduk asıl sıkıntı o. Sana demiyorum sen anlamadın ;D  ;D

birgitay

Seron hocam eline sağlık tam oldu . Keşke A4'e 2 tane sığdırsak tamam olacak. OLmazsada gerek yok :D

seron

seron

Flood yapıyorum ama çıkmadan ikili baskıyı da ekliyeyim.
hiçbirşey yapmadan windows foto göstericisinde direk yazdır diyorsunuz:

birgitay

Bunu pdfye convert edebilirim  .... Ancak Direk programdan Pdf olarak çıktı alsak daha iyi kalite olmaz mı ?

Kapibara

PCB çizimlerinin vektörel olarak aktarılması daha doğru olur aslında çünkü piksel olarak aktarıldığında işin içine çözünürlük ve renk profili etkenleri dahil oluyor gerçi renk profili etkeni vektörel durumda da etkili ya neyse.
Vektörel aktarımda çizimi olabildiğinceye kadar büyütün kolay kolay kırıklık göremezsiniz.
Aktarımdan sonra siyah zeminli alanların tam %100 siyah olduğundan da emin olmalısınız aksi halde yazıcı bunu siyaha yakın ama tramlı koyu gri çıkış alır. Çalışmayı mutlaka CMYK renk modunda yapıp çıkıştaki K nın %100 olduğundan emin olunmalı. Bunu test etmek için pixie.exe isimle küçük bir araç var tavsiye ederim. http://www.nattyware.com/pixie.php

Devrenin basılabilecek kısımlarını ayrı ayrı pdf yaptım sanırım bu şekilde isteniyordu.