Ana Menü

Şarjlı bisiklet Şarj !!! YARDIM !!!

Başlatan plc80018, 19 Haziran 2015, 01:20:50

mustafayilmaz

bisiklet hem gidecek, hem elektrik mi üretecek?

serkan_48

Malesef söylenenlerin hiçbiri olmaz. Takacağınız alternatör üreteceği enerjiden daha fazlasını motor vasıtası ile aküden yiyecek. Panel konusunda zaten yorumlar açık ve net. Akünüzü şarj edecek panel hem çok yer kaplayacak hemde zaten tanesi 30 kg civarında 3 tanesi 90 kg edecek. Keza trafikte ilerleyemeyecek kadar büyüklükte olacak.

Bisiklet üzerinde iken hem kendi enerjisini üretip şarj etsin hemde yolunda gitsin malesef şu anki teknolojimiz buna el vermiyor.

Ancak yazılarınızdan şunu anlıyorum. Çok yol yapmadığınız halde aküleriniz 6 ay gibi bir sürede bozuluyor ise bu noktada verebileceğim şöyle bir bilgi var. Ya akülerinizi yanlış şarj ediyorsunuz yani şarj aletiniz bozuk akülerinizi harcıyor yada motor veya sürücü kartı aşırı akım çekiyor ( belki bu kalkış anlarında bile olabilir ) akülerinizi yıpratarak ömrünü bitiriyor. En son olarakta bu motobisikleti yanlış kullanıyorsunuz aşırı yüklü kullanmak yada çok yokuş çıkıyor olabilirsiniz yada motorunuzda sorun olabilir yada farketmeden uzun yol giderek normal ömründe kullanıyorsunuz.

Kolay gelsin.

plc80018

Herkese çook teşekkürler bana cevap verdiğiniz için İnşşallah bir gün ilk ülkemiz üretir böyle bir şey selam ve dua ile...