Ana Menü

36 LED MASA LAMBASI YAPIMI - resimli anlatım

Başlatan seron, 26 Ağustos 2014, 21:48:33

stk4221

bak p10 işi  donanım  bazında basit bir iş  birde yazılım kısmı var oda kurcaladıkca  ögreniyorsun  7,5$ kırmızı p10  tanıdık bulabilirsen sermayesini  peşin alıp da yapabilirsin temiz para bırakır montajına karışmassın kafan da agrımaz 
 P10
TF** kart
güç kaynagı
kasa
ek aparatları ,kablolar
kullanılan mlz ler bunlar yerine göre 250 300 tl bırakır  ilk işleri yüksek  kar gütmeden yaparsan tutulursun
vatan kanla alınır ter ve göz yaşı ile korunur

seron

yok mesele sadaece orada bitmiyor.

arıza durumunda servisi var garantisi var şusu busu var. tek kişiyle olmaz elemanlarla çalışmalısın.
antalya piyasası biraz farklı. bir de yazılımdan hiç anlamam. sadece birleştirilip satılacaksa tamam o olur bilgisayarda ne yazı geçecekse kaydeder gönderirsin ama o iş çok zor.

ama başkasının yanına girsem daha mantıklı olur.

stk4221

bak ya ben elektrik teknikeriyim p10 larla 1 ay kadar muhattap oldum az çok sıkıntısını çözer oldum  islambol'da ürünün siparişi için başvurursun kargoyla veya elden alırsın  ücretini ödersin, sıkıntı olustugunda sökülür yerine gönderdirilir veya götürülür oda senin konuşmana ve anlaşmana  baglı ucuz oldugun zaman fizandan bulurlar seni elemana da ihtiyancın yok gibi birşey   

seron

stk4221

seron

yardımlarına çok teşekkürler.

konuyu iyice dağıttık. editörler isterse gereksiz mesajları silsin darılmayız.

yazgelsin, bu konuya devamen ledlerle tasarruflu ampul yapıp buraya yükleyeceğim.