Free Energy-Bedini fan

Başlatan basriacar, 23 Şubat 2009, 17:43:35

esg1

#20
Bu sistem tam olarak denenmeli acil olarak, fakat free energy olduğu konusunda haklı şüphelerimiz mevcut. Bedini motor tam olarak nasıl çalışıyor? Bobine, ilk harekete neden olan tetikleme akımını vererek kesiyoruz galiba, sonrasında aynı hareketin devamında oluşan mekanik enerjiyi tekrar bobinde bir gerilim indüklemesinden faydalanılıyor. Fakat burada eğer sadece fanın dönmesi akla yatkın görünsede mümkün değil çünkü sonuçta fan dönerken bir hareket ortaya çıkıyor veya hava sirkülasyonu yaparak bir enerji ortaya çıkartıyor.


Yani anlatmak istediğim şudur, ortada bir bedava enerji mevcut ise bunun kanıtlanması gerekli eğer bu kanıtlansanydı forumlarda hala bu konular üzerinde durulmaz ve tartışılmazdı. Bilim ve teknik dergisinde bile bir makale görmüşsünüzdür, bu cihazların asla çalışmayacağına dair. Şimdi ustamız eline sağlık devreyi incelemiş ve kurarak çalıştırmış. Fakat fanın çalıştığı bedini motorun free energy olduğu anlamına henuz gelmiyor , 10mA likbir fark var demişsiniz, peki 10mA fark fanı o hızla döndürmeye yeterlimidir sizce, sizin fikriniz nedir gerçekten bir enerji açığa çıkıyor mu? Sistemi devamlı çalışır halde tutarak kaç saat fanın döndüğünü test edebilir misiniz?


http://www.biltek.tubitak.gov.tr/pdf/devridaim.pdf


http://www.youtube.com/watch?v=y8KNmcnNn20&feature=player_embedded



http://www.icehouse.net/john1/index11.html

esg1

#21
Bedini motor ile ilgili biraz bilgi buldum aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz, pek anlaşılır değil ama birşeyler öğrenilir.
Bedini motor diyelim ki bir güç kazancı sağlıyor ve fazladan güç kazancını kullanıyoruz. Peki bu fazla güç kazanımını nasıl sağlayabiliyor? Benim tahminim şu şekil; Bir elektromıknatısa örneğin 10 joule güç verdik ve nüvenin magnetik özelliği sayesinde, nüvede 100 joule enerji oluştu ve ters emk olarak bu enerjiyi kullanabiliyoruz.
Eğer bu gücün nasıl oluştuğunu tam olarak bilirsek daha iyi sistemler yapabiliriz.

http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/HTMLdosya1/SkalerTeslaDalga.htm
Bu çalışmaların yanında tanıtmak istediğim diğer bir çalışma, John C. Bedini'ye ait serbest enerji jenerotörü. Bir motoru 12 Volt'luk bir pille çalıştırabilme gayesiyle yola çıkan Bedini, aynı şekilde ion-acoustic temele dayanan bir yaklaşımla önce depolanmış yüklü iyonları osilasyonla şoklayabileceği bir yöntem araştırmış ve bunu kapasitansı yüksek ve bol miktarda iyon içeren bir pille yapabileceğini, ve lead-acid yapıdaki pillerin, 1–6 MHz arasında değişen iyonik tınlaşım (rezonans) frekanslarıyla bu özelliği sağladıklarını keşfetmiştir.


Bu mantıkla elektrolitteki iyonları tınlaşım frekanslarında şoklayıp osile ederek "elektrostatik skaler potansiyel" elde etmiş ve uygun bir tetikleme mekanizmasıyla bu potansiyeli elektrik akımına kanalize etmiştir. Sadece potansiyel enerjinin aktarımına dayalı olan bu sistemle "serbest elektrik enerjisi" elde etmeyi başarmıştır. Yaptığı işlemi kısaca bir su değirmeninin akıntıdan aldığı dönü enerjisini başka bir işleme kanalize etmesine benzetebiliriz.

 

Çalışma prensibi bedini motor ilkesine benzer olan Tom Bearden\' in The MEG projesini inceleyebilirsiniz. Sistemde hareketli parça yoktur sadece nüve ile oluşuyor.
http://jnaudin.free.fr/meg/meg.htm
http://jnaudin.free.fr/meg/megv21.htm



Türk olan Muammer Yıldız\'ın icadıda TÜV tarafından onaylanmış fakat ismi nedense Muammer Yaldiz olarak geçiyor patentlerinde.
http://free-energy-info.co.uk/Chapt13.html

ahmetshelman

Sayın alput müsadenle bir kaç sorum olacak

1.en fazla kaç watt a ulaştın
2.En fazla ulaştığın watt lı sistemi kaç paraya malettin
3.Bu elektrik miktarını devlete satmayı hiç düşündün mü ?

Not. bu konularda yeni olduğum için size çok abes gelen bir sorum olduysa lütfen güzel bir üslupla yanıtlayınız ;)